BENİM SIRRIM:



















Benim sırrım: Tam da benim konuşma stilimle,







bazen içinde hikaye ve ne yalan söyleyeyim bazen de dedikodularla bir tutam







lezzet fırtınası yaratmak! ;)























4 Ocak 2015 Pazar

Kızarmış Hellim Peyniri Üzerine Çırpılmış Yumurta (Scrambled Egg)

Kızarmış Hellim Peyniri Üzerine Çırpılmış Yumurta (Scrambled Egg)
Teflon tavada biraz tereyağını eritip kızdırın. Üzerine hellim dilimlerini ekleyip kızartın, sonra servis kabına alın. 

Diğer tarafta bir kasede 4 yumurtayı çırpın, üzerine 1 çay bardağı süt ilave edin ve bir tutam tuz..

İyice çırpın hatta ben süt köpürtme aparatımla iyice köpürtüyorum. Ayrı bir tavada bir kaşığa yakın beceli eritin. Yumurtalı karışımı ekleyin ve tavada dıştan içeri doğru karışımı içeri ala ala karıştırın. En son üzerine taze karabiber çekin.

Çırpılmış yumurta hazır olunca hellimlerin üzerine alın ve süslemek için ince ince doğranmış frenk soğanlarını yumurtanın üzerine ilave edip servise sunun..

Özene bezene bir kahvaltı için enfes bir lezzet şöleni.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder